Rreth nesh

"Një njeri ka nevojë për ndershmëri dhe integritet, ashtu si një qerre ose një kamionçinë ka nevojë për rrota. '

- me Konfuçies

Shanghai Feipeng Automotive Technology Co, Ltd specializuar në projektimin falsifikuar timon dhe prodhimin. Feipeng qëndron për cilësinë dhe shkëlqim dhe për të ju paraqesim një markë kineze etnike: Niyue. Feipeng gjithashtu ofron të personalizuar të shërbimit të projektimit timon dhe shërbim OEM.

Si një anëtar i Caw (China Alumini Wheel Shoqata Quality), Feipeng ndjek rreptësisht standardet e cilësisë. Ekipi inxhinieri dhe cilësia e Feipeng ka më shumë se 40 vjet eksperiencë në industrinë e prodhimit timon, dhe gjithmonë angazhohet për të siguruar performancë të lartë dhe dizajn kryesor të falsifikuara timon për ju. Ekipi ynë profesional dhe pajisje të hollë të siguruar udhëtimin tuaj të sigurt.

rrota Niyue falsifikuara ushtron zejtari tradicionale kineze që bëjnë Made në Kinë krenar përsëri!

Avantazhet e NIYUE

DESIGN

Markë e pavarur , dizajn patentë, seri tematike , jo plagjiaturë, nuk inxhinieri kundërt. Dizajn tonë të fortë grafike dhe aftësinë për analiza CAE lejojnë personalizuar dizajn brenda 3 ditëve

MFG

iRacing shop makinë është e specializuar në prodhimin e sasisë të moderuar të rrotave të përshtatur. koha Lead është 30 ditë

CILËSISË

Ndjek rreptësisht procedurën e paraqitjes dhe kontrollit të cilësisë. Disa nga kriteret tejkalojnë SHBA dhe standarde japoneze industriale të tilla si, të drejtuar-off dhe dinamikën bilancit.

GARANCI

Detialed Politika garanci të cilësisë për të mbrojtur të drejtat e konsumatorëve. Të gjitha produktet Feipeng kanë garanci e cilësisë jetës dhe 18 muaj Veshje garanci.


WhatsApp Online Chat !