Panumpang Car roda CWP-01

Pondok Description:

  • Custom ngajalin kabayang
  • Monoblock kabayang 1-Piece
  • Aerospace-grade 6061-T6 alloy aluminium ngajalin
  • CNC machined pikeun nyocogkeun ka aplikasi husus Anjeun
  • Hirupna dugi jaminan struktural
  • 18 sasih rengse jaminan
  • Torek jeung kuat ti casting roda alloy
  • MOQ: 4 PCS
  • waktos kalungguhan: 15-30 poé
  • Port: Shanghai, Cina
  • Pamayaran: T / T, L / C

jéntré produk

Tags produk

Profil Perusahaan

Type 1.Business: Produsén

2.Main Produk: ngajalin kabayang

3.Certificate: TS16949, TUV, JWL

4.Location: Shanghai, Cina (Daratan) 

Info dasar

1.Product: Monoblock ngajalin kabayang

2.Material: Aluminium Galunggung T6061

3.Warranty: Hirupna Struktur Limited Rek (18 Bulan keur finish)

4.Trademark: NIYUE                                 

5.Origin: Cina

Rincian produk

Spesifikasi konci / Fitur Husus

1.Model Jumlah: CWP-01

2.Size: 17 18 19, 20, 21, 22

3.ET:11, 25, 30, 34, 38, 44, 47, 50, 53, 57

Bore 4.Center: 57,1, 64,1, 66,5, 66,6

5.PCD: 100, 108, 110, 112, 114,3, 115, 117, 120 (4H / 5H)

6.Colors: ngaropéa.

aplikasi

Nyocogkeun ka sadaya jenis mobil, layanan palanggan kontak pikeun ngonfirmasi

Bungkusan & Shippment

1.FOB Port: Shanghai                                  

2.Lead Time: 15- 30 poé

3.Packaging: kotak karton

Pembayaran & Taliwang

Métode 1.Payment: T / T

Rincian 2.Delivery: dina 15-30days sanggeus mayar nampi

Kauntungan kalapa primér

1.Small urutan ditarima, MOQ téh ukur 4 PCS.

2.Unique custom ngajalin layanan nu disadiakeun ku Tim rékayasa kalayan leuwih ti 40 taun pangalaman di industri kabayang.

3.Lifetime struktur kawates jaminan na 18 sasih rengse jaminan.

harga 4.Our téh nguntungkeun sarta ngajaga kualitas luhur pikeun unggal klien.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !