FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naon harga anjeun?

harga kami anu ngarobih gumantung suplai jeung faktor pasar sejenna matuh. Urang bakal dikirim anjeun hiji daftar harga diropéa sanggeus perusahaan, ngahubungan ngémbarkeun salajengna.

Dupi anjeun gaduh kuantitas minimum urutan?

urutan leutik geus katampa, anu MOQ téh ukur 4 PCS.

Dupi anjeun OEM atanapi ODM?

Sumuhun, urang gaduh tim ngembang kuat. Produk bisa dijieun nurutkeun kahayang anjeun.

Dupi anjeun nyadiakeun dokuméntasi relevan?

Sumuhun, urang tiasa nyadiakeun dokuméntasi paling kaasup Sértipikat of Analisis / Conformance; asuransi; Asal, sarta dokumén ékspor lianna dimana diperlukeun.

What is the nuju waktu average?

Pikeun ngahasilkeun massa, anu waktos kalungguhan téh 20-30 poé sanggeus narima pembayaran dina. The kali kalungguhan jadi éféktif nalika (1) kami geus narima pembayaran anjeun, jeung (2) urang kudu persetujuan final anjeun produk Anjeun. Mun urang kalungguhan kali ulah digawekeun ku deadline anjeun, mangga balik leuwih sasuai ka nu Anjeun sareng diobral Anjeun. Dina sagala perkara urang cobaan pikeun nampung kaperluan Anjeun. Dina kalolobaan kasus kami bisa ngalakukeunana.

Naon rupa padika pembayaran anjeun nampi?

Anjeun tiasa nyieun mayar kana rekening bank urang.

What is the jaminan produk?

Urang jaminan bahan jeung workmanship urang. komitmen urang téh keur kapuasan anjeun kalayan produk urang. Dina jaminan atawa henteu, éta téh budaya parusahaan urang pikeun alamat na ngabéréskeun sagala isu customer mun kapuasan dulur urang. Kawijakan umum anu hirupna pikeun kualitas produk jeung 18 bulan keur palapis.

Anjeun ngajamin pangiriman aman tur aman produk?

Sumuhun, urang salawasna make kemasan ékspor kualitas luhur. bungkusan spesialis sarta sarat packing non-standar bisa dibebankeun hiji muatan tambahan.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih meunang barang. Express nyaéta normal nu quickest tapi ogé cara paling mahal. Ku angkutan barang laut ngarupakeun solusi pangalusna pikeun jumlahna badag. Persis ongkos angkutan barang urang ukur tiasa masihan anjeun lamun urang terang wincik tujuan, jumlah, beurat na jalan. Mangga wartosan ngémbarkeun salajengna.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !