Tentang Kami

'A lalaki perlu kajujuran jeung integritas, sagampil chariot hiji atawa gerbong perlu roda.'

- ku kong hu cu

Shanghai Feipeng Automotive Téhnologi Co., Ltd specializes di design kabayang ngajalin jeung pabrik. Feipeng nangtung pikeun kualitas sarta excellency tur nampilkeun anjeun hiji merk ethnical Cina: Niyue. Feipeng ogé nawarkeun layanan desain kabayang Pribadi jeung layanan OEM.

Salaku anggota CAW (Cina Aluminium Association Quality kabayang), Feipeng mastikeun kieu standar kualitas. The rékayasa sarta kualitas tim ti Feipeng boga leuwih ti 40 taun pangalaman dina industri pabrik kabayang, sarta salawasna commits nyadiakeun kinerja tinggi na ngarah design ngajalin kabayang ka anjeun. Tim profésional urang jeung alat rupa mastikeun lalampahan aman Anjeun.

Niyue roda ngajalin mawa on craftsmanship Cina tradisional nu make Dijieun di Cina reueus deui!

Kaunggulan tina NIYUE

rarancang

Brand bebas , design patén, runtuyan tematik , euweuh plagiat, teu rékayasa sabalikna. Desain grafis kuat urang na kabisa analisis CAE ngawenangkeun pribadi design salami 3 dinten

MFG

iRacing warung mesin anu husus di manufaktur kuantitas sedeng roda ngaropéa. waktos kalungguhan anu 30 poé

kualitas

Mastikeun kieu penampilan jeung kontrol kualitas prosedur. Sababaraha kriteria ngaleuwihan AS jeung standar industri Jepang kayaning, ngajalankeun-off na dinamika kasaimbangan.

garansi

Detialed kawijakan jaminan kualitas ngajaga hak-hak para nasabah '. Sadaya produk Feipeng boga jaminan kualitas hirupna jeung 18 bulan palapis jaminan.


WhatsApp Online Chat !