Off Road Wheels CWS-01

Short Description:

  • Custom palsu Wheel
  • Monoblock wheel 1-Piece
  • Aerospace-bahan 6061-T6 aluminium palsu
  • CNC machined pas kanggo aplikasi tartamtu
  • Umur winates babar pisan struktural
  • 18 months rampung babar pisan
  • Korek lan kuwat saka casting velg
  • MOQ: 4 pcs
  • mimpin: 15-30 dina
  • Port: Shanghai, China
  • Pembayaran: T / T, L / C

Detail produk

Tags Product

Gambar Company

Koleksi 1.Business: Produsen

2.Main Produk: palsu Wheel

3.Certificate: TS16949, TUV, JWL

4.Location: Shanghai, China (Mainland) 

Info dhasar

1.Product: Monoblock palsu Wheel

2.Material: Aluminium campuran T6061

3.Warranty: Umur Struktur Limited Warranty (18 Months kanggo ngrampungake)

4.Trademark: NIYUE                                 

5.Origin: China

Detail produk

Specifications Key / Fitur khusus

1.Model Panggil: CWS-01

2.Size: 17, 18, 19, 20, 21, 22

3.ET:38, 44, 47, 50, 53, 57

Bore 4.Center: 64,1, 63,4, 66,5, 71,6, 72,6, 110

5.PCD: 108, 110, 114,3, 120, 130, 139,7, 165.1 (5h / 6H)

6.Colors: Selaras.

aplikasi

Pas kanggo kabeh jinis mobil, layanan customer kontak kanggo konfirmasi

Packaging & Shippment

1.FOB Port: Shanghai                                  

2.Lead Time: 15 30 days

3.Packaging: kothak Carton

Pembayaran & Delivery

Cara 1.Payment: T / T

Details 2.Delivery: ing 15-30days sawise pembayaran ditampa

Advantage Competitive Utama

1.Small supaya ditampa, MOQ mung 4 pcs.

2.Unique adat palsu layanan sing disedhiyakake dening tim engineering karo luwih saka 40 taun pengalaman ing industri setir.

3.Lifetime struktur winates babar pisan lan 18 sasi rampung babar pisan.

rega 4.Our sarujuk lan tansah kualitas kanggo saben klien.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !