Babagan awake dhewe

'Wong perlu kejujuran lan integritas, kaya kreta utawa titian perlu gembong.'

- dening Confucius

Shanghai Feipeng Terapan, Teknologi Co., Ltd spesialisasi ing desain wheel palsu lan Pabrik. Feipeng stands kanggo kualitas lan pitembungan lan saiki sampeyan account ethnical Chinese: Niyue. Feipeng uga nawakake layanan desain wheel pribadi lan layanan OEM.

Minangka anggota CAW (China Aluminium Association Quality Wheel), Feipeng strictly nderek kualitas standar. The engineering lan kualitas tim Feipeng wis luwih saka 40 taun pengalaman ing industri Pabrik setir, lan tansah laku kanggo nyedhiyani kinerja dhuwur lan anjog desain palsu setir kanggo sampeyan. Kita profesional tim lan peralatan nggoleki mesthekake lelampahan aman Panjenengan.

Niyue gembong palsu kaleksanane ing panulisan tradisional sing nggawe Digawe ing China bangga maneh!

Kaluwihan saka NIYUE

DESIGN

Account Independent , desain paten, seri tematik , ora plagiarism, ora engineering mbalikke. Desain grafis kuwat kita lan kemampuan analisis CAE ngidini pribadi Rancangan 3 days

mfg

iRacing toko mesin wis specialized ing Manufaktur jumlahe Moderate gembong selaras. wektu Lead punika 30 dina

QUALITY

Strictly nderek katon lan kontrol kualitas prosedur. Sawetara kritéria ngluwihi US lan standar industri Japanese kayata, mbukak-mati lan dinamika imbangan.

JAMINAN

Detialed privasi babar pisan kualitas kanggo nglindhungi hak pelanggan '. Kabeh produk Feipeng duwe babar pisan kualitas umur lan 18 sasi kanggo nutupi babar pisan.


WhatsApp Online Chat !